Stockholms billigaste Visningsstädning

Boka visningsstädning och få

10% rabatt på flyttstädningen

  • Nöjd-kundgaranti
  • Ansvarsförsäkring
  • Kollektivavtal

14 dagars garanti: Återbesök upp till 14 dagar efter städningen
Välkomnande: Vi lämnar välkomstlapp till de nya ägarna

Boka visningsstädning

Flyttstäd

Köpte flyttstäd och är jättenöjd, smidigt bemötande inför samt jättebra städat.

Sara N

Flytthjälp

Effektiv, noggrann personal. Var sjukt imponerad att de hanterade flytten så smidigt och kan starkt rekommendera dem!

Berhan K

Storstädning

Allt gick bra. Bra personal. Kan rekommendera till alla.

Jolanta B

Flyttstädning

Rena Hem Stockholm skötte allt med vår flytt och flyttstädning på ett jättebra sätt.

Åsa L

Flyttstädning

Bokade flyttstädning, gick smidigt. Fick sms kvällen innan att gå igenom huset med personalen. Blev svårt då ingen pratade svenska. Likadant med besiktning av städningen.. men det blev bra i slutändan ändå!

Andreas H

Flyttstädnin

Trevligt bemötande och jobb (flyttstädning) mycket väl utfört! Rekommenderar varmt!

Linda P

Flytthjälp

Bra personlig service. Trevlig flyttpersonal. Allt gick smidigt och bra. Rekommenderas varmt! 5 plus!

Alain D

Flyttstädning

Mkt bra städning service pålitliga och noggranna

Anneli V

Hemstädning

I tid och noggranna. Smart löst med städutrustning

Karin S

Sara O

Fick hjälp med flyttstädning. Städningen blev bra, en väldigt duktig tjej som kom och städade. Missade några ställen, typ bakom element och bakom knapparna till ugnen, vilket jag tyvärr inte upptäckte på besiktningen. Det som var mest negativt med hela upplevelsen var att hon som städade inte kunde ett ord svenska eller engelska, vilket gjorde allt mycket svårare, jag hade velat kunna gå igenom allt utan att använda hela kroppsspråket och Google Translate, och då fick jag ändå inge fram allt jag ville säga eller ha svar på. Hade oxå därför svårt att bestämma när vi skulle komma tillbaka, vilket gjorde resten av min dag krånglig. Så kan dom inte språket måste det finnas någon att ringa för tolk, eller att dom kan engelska. Inget fel på hon som städade, jättetrevlig och duktig.

Sara O

Hemstädning

De var snabba och duktiga killarna

Madeleine F

Flyttstädning

Flyttstädningen var helt ok,men en av veckgardinerna hade efter eller i samband med städningen trillat ner. Bemötandet var helt ok.

Ingegerd

Visningsstädning i Stockholm

Behöver du hjälp med städa inför en visning av villa eller lägenhet? Med en väl utförd städning skapar du ett bra intryck och goda förutsättningar för en lyckad budgivning. Beställ din kostnadsfria offert online redan idag eller kontakta oss om du har frågor.

Städa inför visning

När du anlitar oss för din visningsstädning ingår alltid en storstädning samt fönsterputs om du så önskar. Vi gör rent alla synliga ytor på skåpluckor, kyl- och frys, spis, sopskåp och i badrummet. Ibland krävs det också dammtorkning av möbler och interiör exempelvis vid full möblering.

Med ett rent och fräscht hem skapar du ett bra intryck vid visningen vilket också ökar chanserna för att få igång en bra budgivning. Tillsammans går vi alltid igenom lägenheten och bestämmer vad vi behöver städa för att få även den mest kräsna spekulanten intresserad!

 

Våra rekommendationer

Tack vare vår duktiga personal och fina service har vi idag en stor och återkommande kundkrets runt om i hela Storstockholm. Vi har även fått förtroendet av ett antal mäklarkontor och fastighetsbyråer i Stockholm som rekommenderar oss till sina kunder.

Boka din visningsstädning med Rena Hem redan idag! Du beställer enkelt en offert med förslag på pris och typ av tjänst här på vår hemsida.

Självklart är du också välkommen att kontakta oss på e-post [email protected] eller telefon 010 641 03 42 om du har frågor.