kundservice: 08-38 58 98
logo-final

Städtjänst med städabonnemang 

Önskar du hjälp med städtjänster i Stockholm? Hos Rena Hem får du hjälp med allt från hemstädning och fönsterputs till mer omfattande tjänster för storstädning, flyttstäd och visningsstädning. Boka din städhjälp här på hemsidan idag eller kontakta oss så berättar vi mer.

Våra städtjänster

Vi utför hemstädning med utbildad personal till kunder runt om i hela Stockholm. Hos oss kan du enkelt boka ett städabonnemang och det är då alltid samma person som kommer hem till dig. Komplettera gärna din ordinarie städtjänst med en storstädning exempelvis höst och vår för en mer grundlig rengöring av ditt hem! Du kan även anlita oss för visningsstädning inför en ev. försäljning.

Kanske behöver du extra hjälp med fönsterputsning av erfaren städpersonal? Vi gör dina rutor skinande rena och erbjuder ett fast pris baserat på antal rutor för att du enkelt ska kunna beställa av oss.

För dig som företagare erbjuder vi kontorsstädning och städning av dina lokaler till ett fast pris. Vi skräddarsyr alltid vår städservice så att den passar de behov som finns inom just er verksamhet.

Läs mer

Vill du veta mer om våra städtjänster i Stockholm? Klicka dig gärna vidare via länkarna här på sidan eller kontakta oss på telefon 08-38 58 98 eller e-post info@renahemstockholm.se om du har frågor.

Du hittar all information om flyttstäd, hemstädning, storstädning, fönsterputs, företagsstädning och visningsstädning här.

Hemstädning

Den mest populära tjänsten vi erbjuder är våra städabonnemang, då vi kommer ut regelbundet veckovis eller varannan vecka och fräschar upp..

Läs mer

Flyttstäd

Vi utför kompletta och professionella flyttstädningar för bostäder och lokaler i alla storlekar. Vi lämnar alltid fast pris och alla jobb genomförs med besiktningsgaranti.

Läs mer

Storstädning

En storstädning är ett mellanting mellan vanlig hemstädning och flyttstädning. Alla inventarier är kvar på plast men vi gör även rent på de svåråtkomliga ställena och gör moment..

Läs mer

Fönsterputs

Att putsa fönster kan vara både svårt och tidskrävande. RenaHem ger dig glasklara rutor, fria från stänk och smutsränder.

Läs mer

Företagsstädning

En bra kontorsstädning kan sänka er sjukfrånvaro och öka er produktivitet. Glada medarbetare gör ett bättre jobb!

Läs mer

Inför visning

Städning inför visning blir allt mer vanligt, precis som hemstädning är visningsstädningen väldigt viktig för att skapa ett objektivt intryck som tilltalar den eventuelle köparen.

Läs mer

Nöjd kundgaranti

Vårt mål är att våra kunder skall vara helt nöjd med våra tjänster och vi ger en nöjd kund garanti, där du som kund har möjlighet att inom 24 timmar efter genomförd städning höra av dig om det skulle vara något du är missnöjd med och få det åtgärdat kostnadsfritt!

Vi har kollektivavtal

Varje gång vi anställer någon har vi personliga intervjuer och begär dessutom utdrag från polisens belastningsregister. Vi har också väl genomarbetade rutiner för hantering av nycklar, koder och andra privata kunduppgifter.

Alltid samma städare

Det är alltid samma person som städar hos dig varje gång. Vid sjukdomsfall eller liknande är det en i förväg introducerad vikarie som genomför den schemalagda hemstädningen – vår kund informeras självfallet i förväg om alla tänkbara förändringar. Det ger både kunden och utföraren trygghet och skapar tillit de emellan. 

Kundtjänst växel 

070 040 32 32

Besöksadress

Catalinatorget 9
183 68 Täby

Företagsinförmation

Stockholms Rena Hem Group AB
Org.nr 556771-9868

loggor