kundservice: 08-38 58 98

logon

Storstädning med Rena Hem

Behöver du hjälp med en rejäl storstädning hemma? Rena Hem erbjuder tjänster för städning som är ett mellanting mellan den vanliga hemstädning och flyttstäd som normalt erbjuds av städfirmor i Stockholm. Och den har blivit ett mycket populärt alternativ bland våra kunder.

En grundlig städning

Efter en tid samlas det ofta mycket damm och smuts på platser som är svåra att komma åt och därför inte rengörs tillräckligt noga. Därför rekommenderar vi att du bokar in en grundlig storstädning ett par gånger per år som komplement till din regelbundna städning.

Oavsett du vill ha hjälp med storstädning hemma eller på din arbetsplats hjälper vi dig att utföra det grundliga arbete som krävs för att hålla rent under en längre tid. Och vi anstränger oss alltid till det yttersta för att göra våra kunder så nöjda som möjligt med slutresultatet!

Boka online

Det är enkelt att boka storstädning med Rena Hem! Vår online-bokning finns tillgänglig dygnet runt och du kan självklart ringa oss på 08-38 58 98 eller maila info@renahemstockholm.se om du har frågor. Vi erbjuder alltid ett fast pris på våra tjänster och du har även nöjd kund-garanti på det arbete du beställer av oss. Välkommen!

Hemstädning med abonnemang erbjuder vi:


Läs mer om hemstäd

Boka storstädning online

Uppgifter om din bostad

Jar har dammsugare, mopp, hink och inomhusstege

När vill du att vi ska komma?

Tillgängliga tider den:

Vald tid:Vid helgdagar dagar tillkommer 199 kr
Vid röda dagar tillkommer 399 kr

Fönsterputs ingår!

Snart klart!

Adress

Tillgång till bostaden

Övrigt

Varje hem är unikt - finns det något speciellt vi bör känna till inför er fönsterputs?

Har du husdjur?

RUT-avdrag

Jag vill använda RUT-avdraget

Villkor

Bokning genomförd

Pris med rut-avdrag
kr 0
Pris utan rut-avdrag
kr 0

I storstädningen ingår följande moment

Alla rum

Badrum och Toalett

Kök

Har du speciella önskemål? Det går självklart att ordna!

Inför storstädning

För bästa resultat ber vi dig att:

Nöjd kundgaranti

Vårt mål är att våra kunder skall vara helt nöjd med våra tjänster och vi ger en nöjd kund garanti, där du som kund har möjlighet att inom 24 timmar efter genomförd städning höra av dig om det skulle vara något du är missnöjd med och få det åtgärdat kostnadsfritt!

Vi har kollektivavtal

Varje gång vi anställer någon har vi personliga intervjuer och begär dessutom utdrag från polisens belastningsregister. Vi har också väl genomarbetade rutiner för hantering av nycklar, koder och andra privata kunduppgifter.

Alltid samma städare

Det är alltid samma person som städar hos dig varje gång. Vid sjukdomsfall eller liknande är det en i förväg introducerad vikarie som genomför den schemalagda hemstädningen – vår kund informeras självfallet i förväg om alla tänkbara förändringar. Det ger både kunden och utföraren trygghet och skapar tillit de emellan.

Kundtjänst växel 

08-38 58 98 eller
08-75 64 644

Besöksadress

Catalinatorget 9
183 68 Täby

Företagsinförmation

Stockholms Rena Hem Group AB
Org.nr 556771-9868

loggor