kundservice: 08-38 58 98

logon

Flyttstädning i Stockholm

Rena Hem erbjuder professionell flyttstädning i Stockholm med erfaren personal. Oavsett om du behöver hjälp med städning av din lägenhet, villa eller kontorslokal ser vi till att du kan lämna över den med gott samvete till köparen eller den nya hyresgästen.

Trygg flyttstädning till rätt pris

Söker du efter en professionell och säker städfirma för hjälp med flyttstädning? Hos oss får du alltid ett fast pris på flyttstäd och vi erbjuder självklart nöjd kund-garanti på alla våra tjänster. Allt vårt arbete genomförs även med besiktningsgaranti för största möjliga trygghet för dig som kund.

Rena Hem samarbetar med ett antal fastighetsbyråer runt om i Stockholm som till exempel Christer Magnusson Mäkleri, Skandia Mäklarna, Svenska Mäklarhuset och Husman Hagberg som rekommenderar oss till sina kunder.

Vi utför flyttstäd i hela Stockholm inklusive innerstaden (Södermalm, Östermalm, Vasastaden och Kungsholmen) samt i följande kommuner: Danderyd, Huddinge, Haninge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Sigtuna, Södertälje, Tyresö, Täby, Upplands-Väsby, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö och Österåker.

Anlita oss

Ett rent och fräscht hem ger ett gott intryck vid visningen av din lägenhet och förbättrar chanserna till en lyckosam budgivning. Vi går alltid igenom tillsammans med dig hur du vill att vi ska utföra vårt arbete och anstränger oss till det yttersta för att möta dina behov.

Ring oss gärna eller maila så berättar vi mer om hur kan lägga upp städningen av ditt hem eller dina lokaler. Vi erbjuder alltid ett fast pris på flyttstädning med en kostnad som bestäms utifrån storleken på bostaden.

Hemstädning med abonnemang erbjuder vi:


Läs mer om hemstäd

Boka flyttstäd – fönsterputs ingår!

Uppgifter om din bostad

När vill du att vi ska komma?

Tillgängliga tider den:

Vald tid:Vid helgdagar dagar tillkommer 199 kr
Vid röda dagar tillkommer 399 kr

Fönsterputs ingår!

Snart klart!

Adress

Tillgång till bostaden

Övrigt

Varje hem är unikt - finns det något speciellt vi bör känna till inför er fönsterputs?

Har du husdjur?

RUT-avdrag

Jag vill använda RUT-avdraget

Villkor

Bokning genomförd

Pris med rut-avdrag
kr 0
Pris utan rut-avdrag
kr 0

Vad ingår?

Vardagsrum, sovrum och hall

 

Toalett och badrum

Fönster

Tvättstugor

 

 

OBS! Viktigt att veta för dig som beställare av flyttstädning i Stockholm.

Inför en komplett flyttstädning är det det enda du behöver tänka på tömma bostaden och se till att kyl och frys är tömda och avfrostade, resten tar vi hand om. Fönsterputs, golvbrunnar, ventiler, element och så vidare ingår alltid.

Besiktning av flyttstädningen gör vi tillsammans med som beställare efter avslutat arbete.

Vi ser gärna att den inflyttande är med på besiktningen och godkänner städningen.

Ca 1 timme innan städningen är klar ringer vi till angivit nummer för gemensam besiktning, fråga efter en ungefärlig tid när du bokar.

Våra städare har med ett besiktningsprotokoll som beställaren/köparen får gå igenom tillsammans med städaren innan de lämnar bostaden.

Om det skulle vara någon anmärkning på flyttstädningen åtgärdas det direkt på plats av städarna.

OBS! Ingen ersättning utgår i de fall avflyttande eller inflyttande kund själv åtgärdar eventuella felaktigheter, då man samtidigt städar bort bevis.

 

 

 Kök

 

Övrigt Kök

 

Hur lång tid tar en flyttstädning?

En städning brukar normalt ta 6-8 timmar/en arbetsdag.
Sedan tar det längre tid om det är större ytor som ska städas

 

Vad ingår inte i flyttstädningen?

Det finns olika uppfattningar om vad som ska ingå i en flyttstädning. Vi utför städning enligt Mäklarsamfundets städbeskrivning. Det kan vara bra att veta följande:
Vi tar inte bort tavelkrokar och dekaler.

 

Nöjd kundgaranti

Vårt mål är att våra kunder skall vara helt nöjd med våra tjänster och vi ger en nöjd kund garanti, där du som kund har möjlighet att inom 24 timmar efter genomförd städning höra av dig om det skulle vara något du är missnöjd med och få det åtgärdat kostnadsfritt!

Vi har kollektivavtal

Varje gång vi anställer någon har vi personliga intervjuer och begär dessutom utdrag från polisens belastningsregister. Vi har också väl genomarbetade rutiner för hantering av nycklar, koder och andra privata kunduppgifter.

Alltid samma städare

Det är alltid samma person som städar hos dig varje gång. Vid sjukdomsfall eller liknande är det en i förväg introducerad vikarie som genomför den schemalagda hemstädningen – vår kund informeras självfallet i förväg om alla tänkbara förändringar. Det ger både kunden och utföraren trygghet och skapar tillit de emellan. 

Kundtjänst växel 

08-38 58 98 eller
08-75 64 644

Besöksadress

Catalinatorget 9
183 68 Täby

Företagsinförmation

Stockholms Rena Hem Group AB
Org.nr 556771-9868

loggor