Flyttstädning

Flyttstädningar utförda i stockholms län sedan 2007!

Trygg flyttstädning till rätt pris

Söker du efter en professionell och säker städfirma för hjälp med flyttstädning? Hos oss får du alltid ett fast pris på flyttstäd och vi erbjuder självklart nöjd kund-garanti på alla våra tjänster. Allt vårt arbete genomförs även med besiktningsgaranti för största möjliga trygghet för dig som kund.

Rena Hem samarbetar med ett antal fastighetsbyråer runt om i Stockholm som till exempel Christer Magnusson Mäkleri, Skandia Mäklarna, Svenska Mäklarhuset och Husman Hagberg som rekommenderar oss till sina kunder.

Vi utför flyttstäd i hela Stockholm inklusive innerstaden (Södermalm, Östermalm, Vasastaden och Kungsholmen) samt i följande kommuner: Danderyd, Huddinge, Haninge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Sigtuna, Södertälje, Tyresö, Täby, Upplands-Väsby, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö och Österåker.

Boka

Boka online

Du kan enkelt boka genom våran boknings program i hemsidan eller så kan du ringa oss.

 

Få bekräftelse

Efter att du har gjort bokningen så får du en bekräftelse på bokningen inom 24 timmar

Inför flyttstädningen

Innan städningen se till att stänga av och frosta av kyl och frys. Dra ut kyl, frys, spis och tvättmaskin och torktumlare från väggen om du vill att vi rengör bakom.

Klart!

Välkomna de nya ägarna av bostaden till deras nya hem.

Du är nu kund hos oss grattis! nu kan du ta del av alla kundförmåner hos oss!

Anlita oss

Ett rent och fräscht hem ger ett gott intryck vid visningen av din lägenhet och förbättrar chanserna till en lyckosam budgivning. Vi går alltid igenom tillsammans med dig hur du vill att vi ska utföra vårt arbete och anstränger oss till det yttersta för att möta dina behov.
 
Ring oss gärna eller maila så berättar vi mer om hur kan lägga upp städningen av ditt hem eller dina lokaler. Vi erbjuder alltid ett fast pris på flyttstädning med en kostnad som bestäms utifrån storleken på bostaden.